IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic

Icons not changed


Ronaldo
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 28-July 08
From: Brasil
Member No.: 20



Post #1 post Aug 2 2008, 12:46 AM
Hi, I already installed the theme again and still not see the icons of the bar of Quick Start and the icons for the drivers and folders!
What can I do?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #2 post Aug 2 2008, 01:26 AM
testing 1 2 3


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
Ronaldo
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 28-July 08
From: Brasil
Member No.: 20



Post #3 post Aug 2 2008, 02:54 PM
With this new installer the problem of changing users was repaired more the icon is still not changed! I arrived to install the theme of sony ericsson and worked smoothly
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #4 post Aug 2 2008, 03:16 PM
QUOTE (Ronaldo @ Aug 2 2008, 02:54 PM) *
With this new installer the problem of changing users was repaired more the icon is still not changed! I arrived to install the theme of sony ericsson and worked smoothly


I'm alerting our coders - Caleb and Tyler and they'll respond here shortly. It's the weekend so it might be a little slower than on a weekday. Thanks for being so patient with us :-). Once this is all smoothed out and everything works well for you, email me at jschader (at) theskinsfactory.com and i'll send you a product key for a theme of your choice for being so patient with the various issues. :-)


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
Caleb
Newbie
*
Group: Administrators
Posts: 22
Joined: 27-June 08
Member No.: 6



Post #5 post Aug 4 2008, 03:49 PM
You are still experiencing the following? Icons on the Quick Start bar and the icons for the drives and folders are not changing to the specified Disney icons? Could you post a screen shot so I can more easily investigate this issue?

Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
Ronaldo
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 28-July 08
From: Brasil
Member No.: 20



Post #6 post Aug 4 2008, 05:37 PM
QUOTE (cedwards @ Aug 4 2008, 12:49 PM) *
You are still experiencing the following? Icons on the Quick Start bar and the icons for the drives and folders are not changing to the specified Disney icons? Could you post a screen shot so I can more easily investigate this issue?

Thanks


I downloaded the sony ericsson and installed it, and i got no problem...
But the DarkMatter Subspace and Disney i´m having the same troubles...
Here goes the screen...
Thanks for the help anyway o/


Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #7 post Aug 4 2008, 08:51 PM
QUOTE (Ronaldo @ Aug 4 2008, 05:37 PM) *
I downloaded the sony ericsson and installed it, and i got no problem...
But the DarkMatter Subspace and Disney i´m having the same troubles...
Here goes the screen...
Thanks for the help anyway o/




We're looking into the issue with the icons. Apparently you're not the only one. It seems to be an issue with the non-english versions of Windows XP but its not happening for everyone.


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
Caleb
Newbie
*
Group: Administrators
Posts: 22
Joined: 27-June 08
Member No.: 6



Post #8 post Aug 4 2008, 09:36 PM
Thanks for posting that screen shot, I am digging in and trying to find a solution for you. Could you also post a screen shot of the Darkmatter theme.
Go to the top of the page
+Quote Post
Ronaldo
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 28-July 08
From: Brasil
Member No.: 20



Post #9 post Aug 5 2008, 12:54 AM
QUOTE (Caleb @ Aug 4 2008, 06:36 PM) *
Thanks for posting that screen shot, I am digging in and trying to find a solution for you. Could you also post a screen shot of the Darkmatter theme.


Here goes the screen of the Darkmatter theme...




unsure.gif rolleyes.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #10 post Aug 5 2008, 04:52 AM
I got the same issue.

Non-English Darkmatter Solar Flare Theme screenshot:


icons of drivers and folders not changed.
icons of quick start bar missing.

i installed sony ericsson theme(English Version) before and everything worked perfectly.
maybe it's problem between English version & Non-English version. not sure, just wondering. =P


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #11 post Aug 5 2008, 05:01 AM
QUOTE (jamespeng @ Aug 5 2008, 05:52 AM) *
I got the same issue.

Non-English Darkmatter Solar Flare Theme screenshot:


icons of drivers and folders not changed.
icons of quick start bar missing.

i installed sony ericsson theme(English Version) before and everything worked perfectly.
maybe it's problem between English version & Non-English version. not sure, just wondering. =P


Yes it must be an issue where we fixed one thing and broke another. We'll take care of it. How did you install the Sony Ericsson theme if you're using a Non-English version of Windows XP?


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #12 post Aug 5 2008, 05:22 AM
QUOTE (Jesh - The Skins Factory @ Aug 5 2008, 01:01 PM) *
How did you install the Sony Ericsson theme if you're using a Non-English version of Windows XP?


I downloaded Sony Ericsson Theme on July 30 (the day Hyperdesk launched) and at that time no install issue reported yet.
I just installed it and everything works correctly on my laptop and desktop pc(both are Non-English WinXP).

No Error 1609 message during the entire installation. rolleyes.gif


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post
Caleb
Newbie
*
Group: Administrators
Posts: 22
Joined: 27-June 08
Member No.: 6



Post #13 post Aug 5 2008, 06:08 AM
jamespeng,

Are you using a Home or Professional version of Windows XP? Also if you uninstall the Sony Theme and then reinstall does the latest version of the Sony Theme (English version) install and show the correct icons? Thanks for your help and patience as we track down this issue.
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #14 post Aug 5 2008, 07:07 AM
QUOTE (Caleb @ Aug 5 2008, 02:08 PM) *
Are you using a Home or Professional version of Windows XP? Also if you uninstall the Sony Theme and then reinstall does the latest version of the Sony Theme (English version) install and show the correct icons? Thanks for your help and patience as we track down this issue.


Hi Caleb

My WinXP is Professional Version (Traditional Chinese) .
I uninstalled Sony Theme and Darkmatter Theme to make sure system is clean and then I reinstalled the latest English Version of Sony Theme.
Well, the installation was smooth, no error message showed up and icons changed correctly.
Now I'm trying to install Darkmatter Theme English Version.

Thx for your reply smile.gif

James


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #15 post Aug 5 2008, 07:28 AM
QUOTE (jamespeng @ Aug 5 2008, 03:07 PM) *
Now I'm trying to install Darkmatter Theme English Version.


Report:

Sony Theme:
- English Version: no error message, worked correctly.
- Non-English Version: no error message, worked correctly.

Darkmatter Theme:
- English Verision: no error message, but icons not changed.
- Non-English Version: no error message, but icons not changed.

OS: WindowsXP Professional SP3 Traditional Chinese Edition
smile.gif


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #16 post Aug 5 2008, 01:14 PM
QUOTE (jamespeng @ Aug 5 2008, 08:28 AM) *
Report:

Sony Theme:
- English Version: no error message, worked correctly.
- Non-English Version: no error message, worked correctly.

Darkmatter Theme:
- English Verision: no error message, but icons not changed.
- Non-English Version: no error message, but icons not changed.

OS: WindowsXP Professional SP3 Traditional Chinese Edition
smile.gif



James you installed the english version on your chinese version of windows and it installed?


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
Caleb
Newbie
*
Group: Administrators
Posts: 22
Joined: 27-June 08
Member No.: 6



Post #17 post Aug 5 2008, 03:20 PM
Thanks for the screen shots.. It looks like the theme is applying the icons for the "My Compter" among others. I would like to verify that the other missing icons made it on to your machine on the install. Please check to see if a sampling of the icons like "Hard Drive.ico" and "CD and DVD Drives.ico" are located on your machine.

Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #18 post Aug 5 2008, 04:53 PM
QUOTE (Jesh - The Skins Factory @ Aug 5 2008, 09:14 PM) *
James you installed the english version on your chinese version of windows and it installed?


yeah it installed without any error msg.


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post
Caleb
Newbie
*
Group: Administrators
Posts: 22
Joined: 27-June 08
Member No.: 6



Post #19 post Aug 5 2008, 05:22 PM
Do you find a file named "Hard Drive.ico"?
Go to the top of the page
+Quote Post
jamespeng
Newbie
*
Group: Members
Posts: 12
Joined: 29-July 08
From: Taipei, Taiwan
Member No.: 23



Post #20 post Aug 5 2008, 06:13 PM
QUOTE (Caleb @ Aug 6 2008, 01:22 AM) *
Do you find a file named "Hard Drive.ico"?


Screenshot:


"Hard Drive.ico" and "CD and DVD Drives.ico" found.


--------------------
Hard work makes great artwork.
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 20th October 2014 - 06:45 AM