IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic

RedShift - Windows 7 x64 doesn't work at restart

, Changes to windows 98 look...

TehWhale
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-February 10
Member No.: 2,628



Post #1 post Mar 6 2010, 03:15 AM
It looks horrible, so every time I restart I have to unload the theme, which gives a lot of errors, then reload the theme again.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #2 post Mar 6 2010, 06:47 AM
Try redownloading the installer. Sounds like something got corrupted. And keep the profanity off your posts.


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #3 post Mar 6 2010, 06:49 AM
Also make sure you're using the right version for your version of 7. And make sure your display is set to default and not medium or large.


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post
TehWhale
no avatar
Newbie
*
Group: Members
Posts: 8
Joined: 24-February 10
Member No.: 2,628



Post #4 post Mar 11 2010, 11:10 PM
QUOTE (Jesh - The Skins Factory @ Mar 6 2010, 01:49 AM) *
Also make sure you're using the right version for your version of 7. And make sure your display is set to default and not medium or large.
I wasn't using any profanity in my posts. And I did all the that, but when I restart or my computer crashes for whatever reason, it looks like this:



Any ideas?
Go to the top of the page
+Quote Post
Jesh - The Skins...
Administrator
***
Group: Root Admin
Posts: 373
Joined: 25-June 08
From: South Florida
Member No.: 1



Post #5 post Mar 12 2010, 06:15 PM
Uh yeah you did. I edited out the "S" word. Anyway, there is obviously an application or a setting that's not allowing your theme to apply.


--------------------
Jeff Schader
President & CEO
The Skins Factory, Inc.

The Skins Factory, Inc.
The World's Premier Interface Design Company
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2014 - 07:54 PM